Ni ovir za Karavanarje

Večina naših tovornjačkov in prikolic je že priletnih, a trmastih gospodov in dam, ki se ne dajo ugnati tako zlahka. Kar nekaj štorij se je že spisalo, vse pa imajo skupno točko - zamudo. A vse se reši na koncu reši.

Naši Karavanarji so iz različnih krajev Slovenije. In je potrebno, preden odpro lopute, prižgo hladilnike, zakurijo peči, vstati zelo zgodaj in prepotovati veliko število kilometrov. In na poti se lahko zgodi marsikaj.

1. Brinclju so že na štartu, v domačih Brežicah odpovedale zavore. Njegov šofer Jure se je hitro znašel, legendarni IMVejev kombi so naložili na prikolico in z malo zamude je prispel v Koper in tam cel dan gasil žejo z odličnimi coctaili.
Brincelj Koperjpg
2. Argentinska prikolica Caminito si zasluži poseben blog, saj je spisek njihovih štorij res dolg. Tokrat le kratka prigoda iz gorenjske avto ceste. Na poti iz Ljubljane v Kranjsko Goro jim je namreč na prikolica počila guma. No, ne bodimo skromni. Razneslo jo je, tako da je ostalo le platišče. A so hitro rešili situacijo pri lokalnem vulkanizerju in popoldan že bili v akciji s svojim odličnim argentinskim street foodom.

Brez zranice brez ovirjpg3. Kaj storiti, ko ti na poti iz Gorenjske na Dolenjsko zakuha kombi, ki vleče prikolico s štruklji? Pokličeš ostale Karavanarje na pomoč! Prav zato smo najboljša ekipa! Medtem, ko je Rok svoj kombi imel na hitrem servisu nekje v okolici Ivančne Gorice, je njegovo Štrukl prikolo prišel iskat drug karavanin kombi, ki je že postavil svojo prikolico in tako v Novem mestu niso ostali brez znamenitih štrukljev iz Kofc.

trukl prikolica novo mestojpgSaj seznam štorij cestnih dogodivščin je še mnogo daljši. A nekatere bolje da ostanejo za večno zapisane le med Karavanarji.

Preberi še ostale štorije.